Kafe aparati

Za vaše
svakodnevno uživanje


Priprema espresso kafe se obavlja u posebnim uređajima, koje najčešće nazivamo kafe aparatima. Zato vam, pored same kafe, nudimo i postavljanje kafe aparata iz našeg vlastitog programa, zavisno od vaših poslovnih ili ličnih potreba.

Za sve aparate obezbjeđujemo servis i rezervne dijelove, uz kvalitetnu tehničku podršku i obuku za korišćenje i održavanje.

Važno je
da znate!


Samo kvalitetni, ispravni i potpuno čisti kafe aparati mogu da proizvedu savršen espresso. Zbog toga je jako važno da obezbjedite redovan pregled i servis vaših aparata.

Temperatura na kojoj aparat radi, količina smješe za espresso, pritisak u sistemu, čistoća sita kroz koje prolazi gotov napitak... samo su neke od karakteristika vašeg kafe aparata koje moraju da budu u savršenom redu. Ako to nije tako, može se desiti da vaš omiljeni napitak ne bude onakav kakakv ste željeli. Naši stručnjaci se brinu o tome.

Svu kupljenu robu možemo dostaviti na vašu lokaciju, jer raspolažemo vlastitim voznim parkom velikog kapaciteta. Javite nam se, sigurni smo u obostrano korisna rješenja!