Biofarm čajevi

Vaša jutarnja
navika


U čaju danas uživa cijela planeta, a on je poslije vode drugo je piće po količini konzumacije. Riječ "čaj" nastala je od kineske riječi koja se u različitim dijelovima Kine izgovara: "ča", "tsa", ili "tse", a do nas je došla preko Rusije kao "čaj". Stara kineska poslovica kaže: "Bolje biti bez hrane tri dana, nego bez čaja jedan".

Tragom te poslovice, Biofarm stvara vrhunske ukuse za vašu svakodnevnicu.

Važno je
da znate!


Biljni čajevi su ono što zapravo najčešće koristimo. Oni imaju mnogobrojna blagotvorna i korisna dejstva na ljudski organizam, zahvaljujući osobinama i sastavu biljaka od kojih su napravljeni. Većina je odlična u borbi protiv holesterola i puna antioksidanasa, ali neki od njih imaju i svoja zasebna svojstva. Osim toga, prijatnog su ukusa i odlično sredstvo za svakodnevno osvježenje.

U našoj ponudi potražite zeleni čaj, čaj od kamilice, brusnice, đumbira i narandže, šipka... Svi oni mame svojim posebnim ukusima i aromama.

Svu kupljenu robu možemo dostaviti na vašu lokaciju, jer raspolažemo vlastitim voznim parkom velikog kapaciteta. Javite nam se, sigurni smo u obostrano korisna rješenja!